Oprichter

Miranda Nanda Maria van Dijk (geboren in Maastricht in 1965)

Ik werk ruim 30+ jaar als sr. therapeutisch counselor (soms trainer), met mensen die vastlopen in hun leven en dat willen doorbreken. Ik gebruik hiervoor positieve- en oplossingsgerichte psychologie.

Daarnaast schrijf ik themaboeken over ingrijpende levensthema’s ter ondersteuning voor mensen die vrijer en gelukkiger willen worden.

Sinds mijn puberteit schrijf ik muziek, zing en speel, heb daar semi-prof veel in gedaan, tegenwoordig werk ik wekelijks in mijn home-studio aan nieuw repertoire, dat later online gestreamd kan worden.

Ik ben dol op de natuur en ben met fotografie begonnen en bezig om daar ook mooie dingen mee te creëren.

Ik organiseer daarnaast nog diverse andere initiatieven voor vrouwen zoals een eetclub, een club voor wijsheidsontwikkeling, diner rendez vous, een boekclub en een cabrioclub. Dat bedenken en organiseren van maatschappelijke clubs doe ik al vanaf 1998, dus ruim 25 jaar. Het is geen werk maar wel een passie waar ik erg veel ervaring in opdeed en waarmee ik hoop tevens maatschappelijk bij te dragen.

Ik woon in de prachtige regio Waterland, in een moderne boomhut, zo noem ik dat altijd gekscherend, en daar woon ik samen met mijn twee geweldige poezenmeiden Mooitje & Gypsy. Al anderhalf decennium happy single en zo vrij als een vogel en dat maakt mij een gelukkig en rijk mens. Mijn kernwaarden zijn vrijheid, creativiteit, inspiratie, verbinding en groei. Dat komt terug in hoe ik mijn leven inricht en leef.

Via mijn persoonlijke site meer info over mijn gepassioneerde missie in het leven.