Locatie en tijden

We zaten een paar jaar bij het mooie poolcentrum in Marinapark te Volendam, maar dat pand is helaas gesloten door de eigenaar. Na een proefavond in Poolcentrum Hoorn is er toch besloten om definitief te kiezen voor het warme en moderne Poolcentrum Split.

Pool & Dartcentrum Split (in Bowling Split)

Kwadijkerkoogweg

1442 LA Purmerend

We beginnen om 20.00 uur met koffie en eindigen rond 23.00 uur. We poolbiljarten 2 uurtjes van 20.30 uur tot 22.30 uur.

*Er kan gecarpoold worden. Overleg dat gewoon met de andere dames. De bus stopt ook op enkele minuten lopen.

In Purmerend is het vrij (en veilig) parkeren aan de achterzijde van het pand, dat te bereiken is via het ijzeren hek aan de rechterzijde van de voorzijde. Er hangen aan de achterzijde ook camera’s en er is een aparte ingang voor poolbiljarters die in het fraaie en moderne poolgedeelte willen komen genieten.

Routetips naar Purmerend:

In Google maps BOWLING SPLIT, Kwadijkerkoogweg intypen (niet het huisnummer gebruiken want dan kom je een straat verderop uit, wat niet klopt).

Als je op de Van IJssendijkstraat rijdt dan bij KWIKFIT de hoek om gaan en de (doodlopende) Kwadijkerkoogweg naar Bowling Split inrijden.

Naast garage autobedrijf LOTTE aan de rechterkant is het pand van BOWLING SPLIT. Neem het rechter hek om naar achteren te rijden. Daar is de aparte ingang van poolcentrum SPLIT. Je kunt er je auto en fiets beveiligd parkeren.

Kies deze officiële ingang aub. zodat de bowlingbaan en haar gasten in het restaurant geen last hebben van het naar achteren lopen van onze poolbiljarters.